Vaarbewijs halen na 1 dag cursus

Jij wilt je vaarbewijs halen en bent een snelle leerling? Of heb je gewoonweg geen tijd om wekelijks in het cursuslokaal te zitten? Dan is de spoedcursus van Vaarschool Albatros iets voor jou! Snel je vaarbewijs halen, dat is eigenlijk het hele idee.
In een dag tijd leren de vakmensen van Vaarschool Albatros je alle benodigde theorie voor vaarbewijs 1 (KVB1) of vaarbewijs 2 (KVB2), zodat je het examen met glans doorstaat. Zowel de cursus van vaarbewijs 1 (KVB1) als de cursus van vaarbewijs 2 (KVB2) nemen slechts één cursusdag in beslag. Je begint 's morgens om 9.00 uur en gaat om 16.00 uur weer naar buiten met een flinke portie vaarkennis op zak.

Uiteraard zorgt Vaarschool Albatros tijdens deze dag ook voor de inwendige mens. Koffie, thee en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld. Onder dit bedrag vallen ook het nieuwste cursusboek, geschreven door de specialisten van Vaarschool Albatros, de module met examenvragen waarmee je de recentste examens kunt maken, tevens ontvang je van ons een mini-online cursus waarmee je na de cursusdag de belangrijkste onderwerpen nog eventjes kunt doornemen. Volg je de opleiding voor vaarbewijs 2 (KVB2), dan krijg je een kaartpasser en een plotter in bruikleen.

Jij wilt dus snel je vaarbewijs halen? Schrijf je nu in! We hebben de cursus zo opgezet dat de focus ligt op de examenstof. Zodoende ben je perfect op je examen voorbereid. Heeft u geen of weinig vaarervaring,  adviseren u wel, om even de belangrijkste termen en begrippen door te nemen. Dit doet u op onze informatieve website www.vaarbewijzen.nl Ideaal toch, zo snel je vaarbewijs halen?

Super-pech-korting

Stel dat je het vaarbewijs examen niet met goed gevolg aflegt. Kan gebeuren natuurlijk. Speciaal voor de pechvogels heeft Vaarschool Albatros daarom de superpechkorting: je krijgt de eerstvolgende cursus (let op: binnen drie maanden) - inclusief eten, drinken, het nieuwste cursusboek en de recentste oefencd-rom - voor slechts 40 euro. Vonden wij van Vaarschool Albatros wel zo solidair.

Privéles Ik wil liever een avondcursus
online-cursus Ik wil liever een online-cursus volgen
marifoon Ik wil een marifoon cursus volgen
zelf-halen Ik wil geen cursus! Ik wil mijn vaarbewijs zelfhalen
Praktijkles Praktijkles motorboot varen

 

Waar en wanneer starten de spoedcursussen?

Noord-Holland

Cursus dag Cursus datum Soort Cursus Cursus plaats
Zaterdag 26 juli 2014 Deel 2 Hoorn
Zaterdag 2 augustus 2014 Deel 1 Hoorn
Vrijdag 8 augustus 2014 Deel 1 Hoorn
Zaterdag 9 augustus 2014 Deel 2 Hoorn
Donderdag 14 augustus 2014 Deel 1 Hoorn
Donderdag 11 september 2014 Deel 1 Hoorn
Maandag 15 september 2014 Deel 2 Hoorn
       
       

Zuid-Holland

Maandag 28 juli 2014 Deel 1 Rotterdam (Dordrecht)
Maandag 11 augustus 2014 Deel 2 Utrecht (Nieuwegein)
Zaterdag 13 september Deel 1 Rotterdam (Dordrecht)
Vrijdag 26 september Deel 1 Rotterdam (Dordrecht
Maandag 29 september Deel 2 Rotterdam (Dordrecht
       
       

Utrecht

Zaterdag 9 augustus 2014 Deel 1 Utrecht (Haarzuilens)
Maandag 11 augustus 2014 Deel 2 Utrecht (Nieuwegein)
Maandag 8 september 2014 Deel 1 Utrecht (Nieuwegein)
Zaterdag 20 september 2014 Deel 1 Utrecht (Haarzuilens)
Dinsdag 7 oktober 2014 Deel 2 Utrecht (Nieuwegein)
       
       

Zeeland

Zaterdag 27 september 2014 Deel 1 Bergen op Zoom
Maandag 29 september 2014 Deel 2 Dordrecht
       
       

Noord Brabant

Zaterdag 4 oktober 2014 Deel 1 Cuijk
Maandag 6 oktober 2014 Deel 1 Gilze-Rijen (Tilburg)
Dinsdag 7 oktober 2014 Deel 2 Utrecht (Nieuwegein)
       
       

Limburg (omgeving)

Zaterdag 4 oktober 2014 Deel 1 Cuijk
Dinsdag 7 oktober 2014 Deel 2 Utrecht (Nieuwegein)
       
       

Gelderland

Vrijdag 17 oktober 2014 Deel 1 Apeldoorn
       

Overijssel

Zaterdag 6 september 2014 Deel 1 Zwolle
       
       

Friesland

Zaterdag 6 september 2014 Deel 1 Leeuwarden
Maandag 15 september 2014 Deel 2 Hoorn
       
 
Alle cursustarieven zijn inclusief btw, lunch en de studiematerialen die je nodig hebt voor VB1 en/of VB2. Het examengeld moet je apart betalen. Onze prijsstelling is volledig transparant. Geen ondoorzichtige constructies dus.

 

 

Tarieven Tarieven
inschrijven Ik wil me aanmelden

Bekijk de reviews vier en halve ster (20) van de 1352
Vaarbewijs dagcursus 9 van 10 op basis van 1352 beoordelingen. 20 gebruikersrecensies.

Juiste adresHet juiste adres. Door Rick 2 juni 2014

Moesten er mensen zijn die een cursus willen volgen "inspirerend les geven" dan ben je bij Coen aan het juiste adres. Dat je daarna slaagt in je examen vaarbewijs is dan ook een logisch gevolg. Omdat ik niet veel tijd heb om me door die, soms vervelende materie, door te worstelen had ik mij maar ingeschreven in zo een snelcursus.
Plots zijn die regeltjes niet meer zo saai en blijkt er een mooi verhaal achter te zitten. Resultaat VB 1 78 op 80 en afgelopen vrijdag VB 2 50 op 50.
Coen, waar ik zeker van ben is dat jouw verhaal achter 20 jaar nog onder mijn hersenpan zit.

Dankjewel.

Beoordeling:10


BedanktDe dag is voorbij voor je het weet. Door Jan 27 mei 2014

Begin mei een druilige zaterdag op weg naar Hoorn, Wie denkt er op dat moment aan varen. In ieder geval alle cursisten die deze dag een spoed cursus gaan volgen bij Coen.
Voor de meeste is de vraag wie is Coen nou het is de cursusleider van Albatros, en wat zal het vandaag worden waarschijnlijk een lange en taaie dag en dan ook nog dat druilige weer erbij.
Maar niets is minder waar Coen weet iedereen te boeien met zijn manier van spreken en houd je de hele dag letterlijk en figuurlijk bij de les.
De dag is voorbij voor je het weet.
Op de terug weg zit ik verzoeken in het verhaal van Coen te denken oefenen iedere dag minimaal 1 tot 2 uur doe het maar waren de woorden die Coen regelmatig de zaal in gooide.
Een week later moest ik naar Zwolle voor me examen geslaagd 71 punten heerlijk gevoel. Ben zeker zo trots op het vaarbewijs als 37 jaar terug op me achttiende met me rijbewijs. Coen Tanks wat een mooie week.

Beoordeling:10


Goed resultaatHeb zojuist VB1 en VB2 examen met goed resultaat gehaald! Door Anne 14 mei 2014

Ik heb de snelcursussen bij Vaarschool Albatros gedaan, en ben daar uiterst tevreden over. Coen legt het goed uit, en weet als geen ander de knepen van het examen. Daar heb je wat aan ! Aanrader voor iedereen!

Beoordeling:10


Dubbel en dwars waargemaaktHelemaal Top. Door Onno 30 april 2014

Beste Coen,
Vrijdag 18 april VB1 bij je "gedaan" in Haarzuijlen, week erop, de 25ste in Nieuwegein VB2. Vervolgens maandag 28 april examen voor beiden in Den Bosch, 9.00 uur! Mijn hemel, zaterdag nog als trompettist de hele dag Koningsdag gevierd met de band, dus zondagochtend met een flinke kater VB2 nagekeken en proefexamens gedaan. Tot 00.30 uur! Steeds zakte ik door die koers bepalingen. Reglementen gingen wel. De examens van VB1 gingen me vrij makkelijk af. ' s Ochtend naar Vamex Den Bosch met in mijn gedachte: " als ik KVB1 heb is het goed. Met 1 was ik na een klein half uurtje klaar, alsof ik bij je in de les zat, zo herkenbaar die materie! Even naar het toilet, een duimpje omhoog van de surveillant, zo die is binnen. Twee na drie kwartier klaar. " Mijnheer, ik mag u dubbel feliciteren!" GESLAAGD voor beide examens! Helemaal top!
Coen, niks kunnen ontdekken wat jij niet hebt behandeld. Dat zegt genoeg toch? Ik kan alleen maar jouw aanraden aan een ieder die zijn/ haar vaarbewijs wil halen. Volgende stap? Marifoon lijkt me wel wat, maar ook een praktijkles staat op mijn verlanglijstje. Papiertje binnen, maar 0 ervaring is natuurlijk niet ideaal. Coen, wie weet snel tot wederzien! Je beloftes op de site en tijdens de lessen heb je dubbel en dwars waar gemaakt! Een grootse zeemansgroet! Onno

Beoordeling:10


Internationaal VaarbewijsIn minder dan een week je internationale vaarbewijs. Door Hans 25 april 2014

Mochten er Belgen zijn die na het lezen van deze reacties nog twijfelen;
- Dag 1: Spoedcursus bij Albatros; 1 gevulde dag met alle tips & tricks die je moet weten! TOP locatie, TOP instructeur! (150 EURO)
- 3 dagen volgend na de cursus: 1 uur lezen + 1 uur oefenvragen oplossen (0 EURO)
- avond voor het examen: 1 uur (moeilijke) oefenvragen oplossen & begrijpen (0 EURO)
- dag 5:  Examen VAMEX (50 EURO)
Na het afleggen van je alamen:  21 EURO voor je registratie Vaarbewijs Type I  !!!
Conclusie:
Op minder dan een week en voor minder dan 250 EURO heb je bij Vaarschool Albatros je Internationaal vaarbewijs op zak!

Hans B, Herent, België

Beoordeling:10


samen vaarbewijs halenDoel; samen vaarbewijs I halen! Door Richard & Marlijn 13 april 2014

Stap 1, ANWB boek gekocht, plan was om dat thuis 'even' te leren. wat een droge kost, niet te doen gewoon! 
Stap 2, opgegeven voor cursusdag bij Vaarschool Albatros, tikkie uit de route (Leiden <-> locatie bij Tilburg) maar met het advies om niet lang erna examen te doen kon het niet anders.
Zo gezegd, zo gedaan. Op die dag in rap tempo kennis gemaakt met alle stof, helder, duidelijk en werd leuk gebracht en dag was prima verzorgd.

Gister examen gedaan & allebei geslaagd!!  :D Vriendlief had al ervaring op het water en had er thuis nog aan een klein beetje aan gedaan en heeft 71 punten, ik (nog nooit 1 meter gevaren en 0 ervaring verder) wel elke dag nog tijd aan besteed, heb 63 punten.
Wij kunnen zo'n cursusdag echt van harte aanbevelen!

Beoordeling:8


Ik ben ambassadeur van Vaarschool AlbatrosIk ben ambassadeur van Vaarschool Albatros! Door Peter 28 maart 2014

Op zaterdag 1 feb een spoed cursus vb1 gehad van Coen. Het was een drukke maar zeker geen saaie dag, Coen houd je aandacht er goed bij en voordat je het weet is de dag voorbij. Daarna elke dag een uurtje de proef examens gemaakt en vandaag 10 feb met vlag en wimpel geslaagd. Bedankt Vaarschool Albatros, zie jullie snel voor vaarbewijs twee.
Een echte aanrader.

Beoordeling:10


Goede zorgenGeslaagd. Door Martin 20 maart 2014

Wou even melden dat ik vorige week geslaagd ben voor mijn vaarbewijs bedankt voor alle goede zorgen van jullie kant en voor het gebruik maken van jullie mini-online cursus
Vr gr Martin Havenmeester Middelharnis

Beoordeling:9


Duidelijke cursusDuidelijke cursus. Door E. Breggeman 18 maart 2014

Ik reageer omdat ik van lekkere wijn hou, maar ja meestal win ik toch niet (LOL) Vandaag examen gedaan voor KVB 2 en geslaagd met 48 punten. dag cursus bij jou kan ik iedereen aanbevelen als mijn leraren vroeger zo hadden gedoceerd, met jouw humor en duidelijkheid, had ik nu Albert Einstein geheten hahaha.

Beoordeling:10


Een echte aanraderEen echte aanrader. Door Wouter 10 februari 20014

Op zaterdag 1 feb een spoed cursus vb1 gehad van Coen. Het was een drukke maar zeker geen saaie dag, Coen houd je aandacht er goed bij en voordat je het weet is de dag voorbij. Daarna elke dag een uurtje de proef examens gemaakt en vandaag 10 feb met vlag en wimpel geslaagd. Bedankt Vaarschool Albatros, zie jullie snel voor vaarbewijs twee.
Een echte aanrader.

Beoordeling:8

Veel tipsVeel bruikbare tips. Door Patrick 9 februari 2014

Cursus VBI in Hoorn gevolgd. Coen gaf deze dag les, en hoe. Hij gaf heel veel bruikbare tips en ezelsbruggetjes en met een flinke dosis humor! Niemand die je zag gapen of wegdutten. De tijd vloog voorbij. Weekje 's avonds zelfstudie en GESLAAGD! Helemaal tevreden.

Beoordeling:10

Feest om te doenFeest om te doen. Door Johan 30 januari 2014

Beste Coen, ik wil je hartelijk bedanken voor de duidelijke en begrijpbare cursussen die ik bij je gevolgd heb. Op 10 en 17 jan. VB 1 en VB 2 bij je gevold. Feestje om dat te doen. Ben vandaag voor beide in een keer geslaagd waarvoor jij de credits moet krijgen. Mijn dank is groot top gedaan Coen. Hartelijk bedankt

Beoordeling:10

SuperSuper dag. Door Linda 26 januari 2014

18 januari cursus VB1 gevolgd bij Vaarschool Albatros in Hoorn. Het was echt een super dag! De leerstof werd duidelijk uitgelegd, en de belangrijkste dingen werden nogmaals herhaald tijdens de les. Coen geeft super gemotiveerd les, echt TOP! de innerlijke verzorging was ook heerlijk en goed voor elkaar. En uiteraard daar het resultaat: in 1 keer geslaagd!!! dat wil toch iedereen?! bedankt Albatros en tot ziens bij VB 2!

Beoordeling:10

AanraderAanrader. Door Jack 14-12-2013

Vandaag 14 december examen gedaan in VB1&2 en in één keer geslaagd. Absoluut een aanrader, erg leuke cursus, zeker het navigeren.

Beoordeling:9

Albatros bedanktAlbatros bedankt. Door Jan 26-11-2013

Afgelopen vrijdag de 22e november bij jou een cursus gehad vaarbewijs deel 1 super genoten van jouw energie! tjee wat kun jij uitleggen! vandaag de 26e november examen gedaan en samen met mijn zwager geslaagd! wel net aan maar maakt ons lekker niks uit. van de andere kandidaten (totaal 7) zijn wij geslaagd! de anderen helaas niet, maar die hebben de cursus ook bij de ANWB/rijschool gehad. dus Albatros Bedankt! vriendelijke groet Jan Spannenberg.

Beoordeling:10

Goed verzorgdCursus was goed verzorgd.  Door Bert 25-11-2013

Afgelopen vrijdag cursus gehad in Beekbergen. Cursus was zeer goed verzorgd. Alhoewel het wel opletten is want het tempo ligt hoog. Zaterdagmiddag examen gedaan in Zwolle. Uitslag: geslaagd! Ik kan iedereen aanraden om niet direct de dag na de cursus examen te doen, ondanks het feit dat ik wel geslaagd ben. Het is veel verstandiger om vier of vijf dagen elke dag een paar uurtjes te leren. De stof blijft dan makkelijker hangen en je steekt er meer van op! Albatros kan ik bij iedereen aanraden!!!

Beoordeling:10

Animaties waren topDe animaties waren top. Door Jose 19-11-2013

Zaterdag 16 oktober met een vriend de spoedcursus in Hoorn gevolgd, gelijk maandag examen gedaan. Wat denk je? Allebei geslaagd! Zondag hebben we allebei een paar uurtjes de animaties (top!) doorgenomen en een aantal examens geoefend. De syllabus een aantal keren doorgenomen en in principe weet je dan voldoende. Precies zoals Coen (onze vriend) voorspelde. Misschien kwam het ook omdat we helemaal vooraan zaten :-) Een halve dag studeren is misschien iets te kort, dus wellicht het examen 3/4 dagen erna inplannen. Coen, nogmaals dank.

Beoordeling:10

leuke dagMijn complimenten. Door Rob 10 okt 2013

Afgelopen week geslaagd voor vaarbewijs I en II. Mijn complimenten voor jullie geweldige cursus. Zonder jullie uitleg was het me niet gelukt. Ook de website was van onschatbaar belang. Daar heb ik veel mee geoefend. Afgelopen maandag geslaagd. Ik kom nog een keer voor de marifooncursus.

Beoordeling:10

leuke dagGeweldige ezelsbruggetjes. Door Corne 29 sept 2013

Het is ongelooflijk zoals Coen de oefenstof uitlegt!
Geweldige ezelsbruggetjes die je voor je hele leven niet meer vergeet!
Zaterdag 14 sept cursusdag vb 1 zaterdag 21 sept cursusdag vb 2 en examen op zaterdag 28 sept! En geslaagd voor allebei. Coen bedankt voor 2 geweldige cursusdagen!!

Beoordeling:10

leuke dagNa de lunch ben ik weg, door Herman 16 september 2013

Op Zaterdag 7 september in Leeuwarden een hele dag les voor VB 1. Vooraf dacht ik dat ik na het ochtendprogramma weer zou vertrekken want kon me niet voorstellen dat ik dit een dag vol houd. Maar Meester Coen wist mij van 9 tot 15.30 u te boeien. Geweldig enthousiast en echt goede tips geeft hij. `in combinatie met een beetje humor was het een leuke dag. Vrijdag 13 september in Zwolle examen gedaan en geslaagd met 69 punten. Elke dag een uurtje leren en iedereen slaagt met de "Coen" methode. Bedankt Coen. Groetjes, Herman

Beoordeling:9

Alle reviews
spoedcursus (1352)
onlinecursus (291)
avondcursus (162)
marifooncursus (266)

Heeft u een cursus gevolgd bij Vaarschool Albatros? schrijf een review

Top