Vaarbewijsboek Vaarschool Albatros is helemaal af.

Heb je geen zin in een cursus en je wilt door zelfstudie je vaarbewijs halen zijn er eigenlijk drie vaarbewijs boeken. Het boek van de ANWB, Vaarwijzer van Ben Ros en lijdraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren. Het nadeel van deze boeken is: de cursus wordt erg droog uitgelegd. Onze hoofddocent Coen Cromjongh is  klaar met zijn nieuwe vaarbewijs boek. Dit boek is zo geschreven hoe hij de les geeft. Op deze manier wordt leren ook weer leuk. Elke les wordt afgesloten met examenvragen inclusief extra uitleg. Achterin het boek vindt je de 3 meest recente examens (totaal ongeveer 200 vragen). Het vaarbewijsboek deel 1 van Vaarschool Albatros kost 24,95 euro uiteraard exclusief examenkosten. Bestel deze nu in onze webshop.

Organiseer je zelf cursussen vaarbewijs en je wilt gebruik maken van het Vaarschool Albatros cursusboek. Vraag even naar de mogelijkheden.

Over Coen Cromjongh19

Hoofddocent van Vaarschool Albatros