Vaarbewijsboek Vaarschool Albatros bijna klaar

Heb je geen zin in een cursus en je wilt door zelfstudie je vaarbewijs halen zijn er eigenlijk drie vaarbewijs boeken. Het boek van de ANWB, Vaarwijzer van Ben Ros en lijdraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren. Het nadeel van deze boeken is: de cursus wordt erg droog uitgelegd. Onze hoofddocent Coen Cromjongh is bijna klaar met zijn nieuwe vaarbewijs boek. Dit boek is zo geschreven hoe hij de les geeft. Op deze manier wordt leren ook weer leuk. Elke les wordt afgesloten met examenvragen inclusief extra uitleg. Achterin het boek vindt je de 3 meest recente examens (totaal 120 vragen). Het vaarbewijsboek deel 1 van Vaarschool Albatros gaat 20 euro kosten uiteraard exclusief examenkosten. Bestel deze alvast in de webshop. Zodra het boek uit is ben jij de eerste die hem hebt.