Module GMDSS-B

Marcom-B (Restricted Operators Certificate)

Deze cursus is bedoeld voor mensen die reeds in het bezit zijn van het Basiscertificaat Marifonie. Het basiscertificaat + de module GMDSS-B + de operationele vaardigheden = MARCOM-B
Ben je reeds in het bezit van het basiscertificaat, dan hoef je alleen het aanvullende gedeelte te doen, namelijk de module GMDSS-B + de operationele vaardigheden.

Let op! Neem in dit geval je basiscertificaat mee tijdens het examen.

Ben je nog niet in het bezit van het basiscertificaat dan doe je de complete cursus Marcom-B in een keer.

Marcom-B

Met deze cursus kan je je perfect voorbereiden op het examen. Tijdens de (optionele) dagcursus neemt onze docent Jeroen ‘s morgens met jou de knelpunten door en na de lunch worden de simulatoren gestart en gaan we alle praktijksituaties doornemen. De week daarop doen we de theorie- en praktijkexamens. Ga je voor het complete zelfstudie pakket kom je  naar één van onze examenlocaties en doe je de praktijk- en theorie examen(s) tegelijk.

Contact met Vaarschool Albatros

Bij de onlinecursus hoort ook een ondersteuning via mail en/of telefoon.
Voor algemene vragen over inloggen, verlengen et cetera is ons kantoor van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.
Iedere zaterdag , zondag en feestdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Voor inhoudelijke vragen over de cursus is de leraar iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 11.30 uur op kantoor telefonisch bereikbaar, en uiteraard via de mail. (0229 317020 / info@vaarschoolalbatros.nl) Veel succes.

Ga vooral de vragen na iedere les maken. Bij de meeste vragen zie je de “hint” knop. Maak daar zoveel mogelijk gebruik van. Op deze manier van studeren begrijp je ook beter de stof. Zet hem op met de studie.