Verlenging lockdown – CBR blijft dicht

Wegens de verlenging van de lockdown zoals die de afgelopen weken van kracht was heeft het CBR ook de examens na 9 februari geannuleerd.
Binnenkort kan je weer een nieuw examen inplannen. Hier krijgt u van het CBR vanzelf een email over.
De verwachting is dat je 16 maart weer terecht kunt voor het vaarbewijs examen. 

Wat betekent dit voor uw cursus en/ of examen?

Alle cursussen zijn tot en met 15 maart geannuleerd. De marifoon examens gaan vanaf 3 maart weer van start echter alleen in Hoorn. Wij gaan de cursussen uiteraard kosteloos verlengen en de videolessen wederom vrijgeven zodat je alle stof nogmaals kan bekijken en doornemen.

Ga niet bellen

Ga het CBR niet gelijk bellen. Lees eerst onderstaande berichten.

Ik heb een vaarbewijs cursus/ examen geboekt

Het CBR heeft ALLE vaarbewijs examens geannuleerd. Je moet zelf eerst een nieuw examen reserveren bij het CBR (mijnCBR.nl). Dit is waarschijnlijk over enkele weken weer mogelijk. Zodra je een nieuwe examendatum hebt reserveer dan een cursusplaats. Tip: reserveer een examenplaats ergens in maart, april of mei. Mail de nieuwe reservering van het CBR even door naar info@vaarschoolalbatros.nl zodat wij je cursus kunnen verlengen en/of de videolessen opnieuw kunnen reserveren. Laat ons vervolgens weten waar en wanneer je de cursus wilt volgen. Zie: cursusrooster vaarbewijs halen

Ik heb een marifoon of MARCOM cursus/ examen geboekt

De marifoon examens gaan vanaf 2 maart weer door. We zijn druk bezig met een nieuwe planning en deze staat uiterlijk eind van deze week op onze website. 
Je hoeft geen nieuwe datum via de website te reserveren. Laat ons weten wanneer en waar je de cursus c.q het examen wilt doen. Dan kunnen wij je voor deze nieuwe datum plaatsen.

Uiteraard kan je gewoon een onlinecursus en / of videocursus volgen! De zelfstudie gaat gewoon door en ook blijven wij gewoon bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent.

Vragen?

U kunt ons telefonisch en via de email bereiken als u vragen heeft.

Wij hopen op uw begrip en hopen u allemaal in goede gezondheid te mogen verwelkomen zodra dit weer op een veilige manier kan.