Vaarbewijs examen weer mogelijk.

Alle dagcursussen en examens voor marifonie en Marcom B gaan volgens planning door vanaf 26 januari. Voor het vaarbewijs gaan de dagcursussen ook opnieuw vanaf 26 januari 2022 van start.

De aangeschafte cursus is persoonlijk en niet overdraagbaar.

De aangeschafte cursus is persoonlijk en niet overdraagbaar. Op dit moment hebben we de video-online cursus standaard op 3 maanden gezet en de losse examentrainingen op 6 weken.

Doe je op een later tijdstip examen dan verlengen kosteloos de cursus tot aan je examen datum.

Doe je later examen, geen enkel probleem. Stuur je originele bevestiging van de reservering van het examen bij het CBR naar ons toe via de mail waar ook duidelijk je gegevens, kandidaatsnummer, soort examen en examendatum op staat. Dan gaan wij je gegevens controleren bij het CBR en verlengen kosteloos je cursus. Tijdens de coronacrisis verlengen we namelijk je cursus en/of examentrainingen kosteloos tot aan je examendatum. We willen alleen weten dat de cursus voor jou zelf is.

Om jouw cursus te verlengen moet je een paar dagen voor afloop ons de gevraagde stukken doormailen dan kunnen wij je cursus telkens weer voor 3 maanden verlengen (video cursus) of de losse examentrainingen met 6 weken.

Succes met de studie.