Vaarbewijs halen met een online cursus

Je hebt het druk of je hebt juist periodiek veel tijd. Dan is het cursuslokaal voor jou niet ideaal. Nee, de online cursus sluit veel beter op je wensen aan. Leren wanneer je wilt, oefenen wanneer je wilt, vaarbewijs halen wanneer je wilt. Jouw tijd, jouw tempo. Met een klein beetje discipline kun je na één of twee weken zelfverzekerd op je examen afkoersen. Uiteraard is het mogelijk de cursus over een langere periode uit te smeren. Net wat je wilt. Net wat je uitkomt. Vaarschool Albatros ontwikkelde speciaal voor jou de online cursus. Geheel zelfstandig neem je alle lessen door. Benodigdheden: computer, internet, toetsenbord, muis. De cursus kent een zeer overzichtelijke opzet en is eenvoudig te volgen. Alle theorie vind je op het beveiligde gedeelte van onze website. Via een code, die je ontvangt nadat je het cursusgeld hebt betaalt, heb je tot maximaal één jaar lang onbeperkte toegang tot de cursus. Daarnaast kun je ter ondersteuning een module aanschaffen met de meest actuele examenvragen (aanrader).

Tip. De geldigheidsduur van de onlinecursus is zes maanden. Bestelt u gelijktijdig de online cursus vaarbewijs 1 en 2 + marifonie is de geldigheidsduur van de cursus 1 jaar.

Twijfelt u?

Ga voor de onlinecursus. Bevalt deze niet, kunt u deze binnen 8 dagen omzetten in een dagcurusus.

De online cursus vaarbewijs is geheel compleet.

Doe je deel 1 en 2 (KVBII) of alleen deel 2 (KVB2), dan ontvang je - indien gewenst- van Vaarschool Albatros de Bretonse plotter inclusief passer en een set oefenkaarten. Deze heb je nodig bij het examen. Ideaal toch? Geen papieren rompslomp, geen kilometers rijden naar het cursuslokaal, geen strakke planningen. Gewoon ontspannen oefenen op je eigen locatie. Alle theorielessen kun je onafhankelijk van elkaar oefenen. Je bepaalt je eigen volgorde. Zit je onverhoopt toch met vragen? Geen probleem, want je leraar is elke zondag- en, woensdagochtend telefonisch bereikbaar voor prangende en minder prangende vragen. Stel je de vraag liever per mail? Dat kan. Binnen no time ontvang je een persoonlijk antwoord.

Tip!

Bestelt u de complete onlinecursus 1 en 2, dan krijgt u tijdelijk de module met examentrainingen gratis.

Vaarschool albatros

proefles onlinecursus

Waarom de online cursus? uw voordelen op een rijtje.


Lagere kosten: geen investering in boeken, plotter en passer.
Geen wekelijks bezoek aan cursuslokaal.
Zeer overzichtelijke cursus. Relevante onderwerpen geaccentueerd.
Spreek privéleraar op vaste tijden voor vragen.
Oefen met de module onbeperkt de nieuwste examens voor het vaarbewijs.
Bepaal zelf wanneer je examen doet. Vraag je examen aan via www.vamex.nl.
Gelijk starten, betaal via iDeal, binnen 3 minuten online.

Geven jullie ook een slaaggarantie bij de online cursus?

Nee, wij geven u geen sigaar uit eigen doos. Indien u alle vragen goed hebt slaag je namelijk altijd. U kunt alle lessen door elkaar heen maken, de animaties kunt u eindeloos herhalen.

Je kunt er voor kiezen het complete vaarbewijs ineens te halen, maar je kunt ook de cursussen voor vaarbewijs 1 (KVB1) en vaarbewijs 2 (KVB2) afzonderlijk volgen. Examengeld is niet bij de cursusprijs inbegrepen. De cursisten die de cursus vaarbewijs 2 (KVB2) volgen, krijgen een kaartpasser en een Bretonse plotter

Vaarbewijs 1
€ 50 60 euro inclusief module met examentrainingen
Vaarbewijs 2
€ 65 85 euro inclusief module met examentrainingen en de Bretonse plotter
Het complete vaarbewijs
€ 145 Inclusief Bretonse plotter en de modules met examentrainingen.
Al onze cursussen zijn inclusief webinars, telefonische en schriftelijke ondersteuning van je persoonlijke leraar.
Alleen examentrainingen
€14,95 Let wel: het is niet slim om alleen examenvragen te oefenen. Een examen is immers een momentopname. Op het moment dat je het officiële examen aflegt, wordt er voor jou een persoonlijk examen gegenereerd. Niemand krijgt dus hetzelfde examen

Het is verstandig bij de online cursus de module examentrainingen te bestellen. Hierop vind je de meest recentste examenvragen, zodat je optimaal op het examen bent voorbereid. Omdat de vragen in de module verdeeld zijn in verschillende rubrieken, weet je meteen hoe je per onderdeel scoort. Deze losse module kost 14,95 euro. Besluit u om de onlinecursus KVB2 te nemen (KVB1 + KVB2), krijgt u de module met examentrainingen gratis.

Bent u aan het wikken en wegen welke cursus het beste bij u past?


Voor alle twijfelaars heeft Vaarschool Albatros een passende oplossing bedacht: begin met de online cursus. Past dit toch niet in uw straatje, dan kunt u de cursus binnen acht dagen omzetten in een spoedcursus van één of twee dagen. Bij Vaarschool Albatros slaagt u immers altijd.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Eerste mogelijkheid:
u kiest de online cursus deel 1, inclusief de module met examenvragen. U betaalt € 60,-. Voldoet deze cursus niet aan uw verwachtingen? Laat ons dit dan binnen acht dagen weten. Wij zetten uw online cursus om in een dagcursus (€ 150,-). U betaalt dan alleen het verschil van € 90,-.
Tweede mogelijkheid:
u gaat voor de online cursus deel 2 (KVB2), inclusief Bretonse plotter en module met examenvragen. U betaalt dan € 85,-. Bent u niet tevreden? Laat ons dit binnen acht dagen weten. Wij zetten uw online cursus om in een dagcursus (€ 150,-, waarbij u de Bretonse plotter in bruikleen hebt). U betaalt dan het verschil van € 90,-.
Derde mogelijkheid:
u doet de online cursus deel 1 en 2 (KVBII), inclusief Bretonse plotter en module examenvragen. U betaalt € 145,-. Bent u niet tevreden met deze cursus? Laat ons dit binnen acht dagen weten. Wij zetten uw online cursus om in twee dagcursussen, één voor vaarbewijs deel 1 en één voor het aanvullende vaarbewijs. U betaalt dan enkel het verschil van € 155,-.
Vaarbewijs online cursus gemiddeld cijfer 9 van 10 op basis van 336 beoordelingen.

Dank voor jullie hulp. Door Albert

Beste mensen van Albatros, hierbij wil ik jullie laten weten dat ik vandaag examen heb gedaan en met 48 van de 50 punten het met een goed resultaat heb afgesloten. Dank voor jullie hulp en de feedback via de mail op een paar vraagjes.

To the point en praktijk gericht. Door Erik

Ha, ik ben zelf trainer/instructeur, maar bij Albatros kunnen ze er wat van: to the point, praktijk gericht. Als je dat na de online cursus doet kan het niet meer fout. Zelfs ik had alle vragen goed! Bedankt hoor!

Perfect. Door Nico

Hallo Albatros Team, ik volg bij jullie de online cursus KVB 1, ik heb afgelopen zaterdag examen gedaan en ben geslaagd. Dit mede door de goede online cursus die jullie aanbieden. P.s. misschien leuk om te weten er waren nog 2 cursisten van Albatros deze waren ook geslaagd. Groetjes uit het Sauerland.

Vader en zoon glansrijk geslaagd. Door Jan en Ralph

Afgelopen zaterdag zijn wij als vader en zoon glansrijk geslaagd voor het Vaarbewijs 2. Dankzij de online cursus in eigen tijd en tempo gestudeerd. Slechts 1x de helpdesk hoeven bellen omdat de cursus een duidelijke uitleg kent.

Hele goede cursus. Door Rolf

Ik heb de cursus goed op de iPad kunnen gebruiken met de zgn. Puffin browser (te koop in de App Store). Dat is we zo comfortabel studeren op de bank met de iPad op schoot. De inhoud is goed, leuk interactief gemaakt met vragen en animaties.

Bedankt voor de zeer duidelijke en leuke cursus. Door Marco

Vandaag heb ik examen gedaan voor Klein Vaarbewijs 1, na het volgen van de online cursus met oefen examens. Bedankt voor een zeer duidelijke en leuke cursus om te doen. Ik vloog door het examen en haalde 74 van de 80 punten. Als ik niet een domme leesfout had gemaakt, was mijn score 77 geweest. Nu lekker aan de gang met marifonie en VB2.

Super! Door Vanessa

Gisteren geslaagd voor me KVB1. Dankzij de geweldige online cursus van jullie de cursus zit goed in mekaar en heel leuk om te doen, zal deze cursus aan iedereen aanbevelen :) wow dit word een geweldige zomer.

Met veel plezier de onlinecursus gedaan. Door Rob

Ik heb gisteren examen VB 1 gedaan, en ben in 1 keer geslaagd! Met heel veel plezier de online cursus gedaan. De examentraining is een absolute aanrader.

De uitleg en de filmpjes zijn helder en werken verhelderend. Door julianne

De eerste dat ik op ging had ik zelfstudie gedaan middels het boek "Leidraad voor het vaarbewijs" en ben ik gezakt (6 punten te kort). Toen heb ik de online cursus + examenvragen gevolgd en gemaakt en ben ik ruim geslaagd!! De uitleg en de filmpjes zijn helder en werken verhelderend. De examenvragen zijn up-to-date wat ervoor zorgt dat je optimaal bent voorbereid voor het examen. Het is wel nodig dat je serieus aan de slag gaat met de stof want ik vond het erg veel. Ook het mailcontact verliep prettig en vriendelijk. Ga zo door!

Wat een verademing Door Mike

Toen ik 's avonds ontdekte dat mijn spoedcursus die dag al was geweest was het even schrikken want ik had me al opgegeven voor het examen die daaropvolgende donderdag!! Meteen mijn enige optie verzilverd die ik nog had en dat was de Online cursus voor KVB1. Dit was een verademing! Goede en duidelijke uitleg, sterke animaties ter verduidelijking en veel oefenstof in de examenmodule. Gisteren meteen de 1e keer geslaagd met 67 punten! Vaarschool is Albatros is TOP!!! Nou verder met KVB2 :-)

Alle 2409 reacties
spoedcursus (1547)
onlinecursus (336)
avondcursus (182)
marifooncursus (344)

Uw waardering*
Maak uw keuze*