Vaarbewijs halen na 1 dag cursus

Jij wilt je vaarbewijs halen en bent een snelle leerling? Of heb je gewoonweg geen tijd om wekelijks in het cursuslokaal te zitten? Dan is de spoedcursus van Vaarschool Albatros iets voor jou!

Snel je vaarbewijs halen, dat is eigenlijk het hele idee.

In een dag tijd leren de vakmensen van Vaarschool Albatros je alle benodigde theorie voor vaarbewijs 1 (KVB1) of vaarbewijs 2 (KVB2), zodat je het examen met glans doorstaat. Zowel de cursus van KVB1 als de cursus van KVB2 nemen slechts één cursusdag in beslag. Je begint 's morgens om 9.00 uur en gaat om 15.30 uur weer naar buiten met een flinke portie vaarkennis op zak.

Uiteraard zorgt Vaarschool Albatros tijdens deze dag ook voor de inwendige mens. Koffie, thee en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld. Onder dit bedrag vallen ook de nieuwste cursusmap, geschreven door de specialisten van Vaarschool Albatros, de module met examentrainingen waarmee je de recentste examens kunt maken, tevens ontvang je van ons een mini-online cursus waarmee je na de cursusdag de belangrijkste onderwerpen nog eventjes kunt doornemen. Succes gegarandeerd. Volg je de opleiding voor vaarbewijs 2, dan krijg je een kaartpasser en een plotter in bruikleen.

Snel je vaarbewijs halen.

Jij wilt dus snel je vaarbewijs halen? Schrijf je nu in! We hebben de cursus zo opgezet dat de focus ligt op de examenstof. Zodoende ben je perfect op je examen voorbereid. Heeft u geen of weinig vaarervaring, adviseren u wel, om even de belangrijkste termen en begrippen door te nemen. Dit doet u op onze informatieve website www.vaarbewijzen.nl Ideaal toch, zo snel je vaarbewijs halen?

Stel dat je het vaarbewijs examen niet met goed gevolg aflegt. Kan gebeuren natuurlijk. Speciaal voor de pechvogels heeft Vaarschool Albatros daarom de superpechkorting: je krijgt de eerstvolgende cursus (let op: binnen drie maanden) - inclusief eten, drinken, de nieuwste cursusmap, mini-onlinecursus, module met examentrainingen - voor slechts 40 euro. Vonden wij van Vaarschool Albatros wel zo solidair.

Wat kost de cursus?

Onze prijsstelling is volledig transparant. Geen ondoorzichtige constructies dus.

Vaarbewijs deel 1:
€150,- Inclusief onze nieuwste cursusmap, de module met examentrainingen, een speciale mini-online cursus en de nakijk-videoles (duur ongeveer 1 uur).
Vaarbewijs deel 2:
€150,- Inclusief onze nieuwste cursusmap, de module met examentrainingen, een speciale mini-online cursus, nakijk-videoles (duur ongeveer 50 minuten) en gebruik van Bretonse plotter.
Examen:
De examenkosten voor vaarbewijs deel 1 bedraagt €42 en voor deel 2 €50. Besluit u om beide examens tegelijk te doen kost dat €70. Het examengeld betaalt u aan de examencommissie.

Wanneer doe ik het examen?

Wij adviseren om een dag of 5 á 6 na de cursusdag op te gaan voor het examen. Zodat u op uw gemak, na de cursusdag, de stof nog eventjes kunt nakijken. Tevens gaat u examens oefenen met de bijbehorende module met examenvragen. Bij prangende vragen kunt u zelfs nog even uw persoonlijke leraar bellen. Op deze manier koerst u goed voorbereid op het examen af. Het examen vraagt u zelf aan bij de Vamex.

Vaarschool Albatros

Echte reacties vaarbewijs cursus

Cursusplaats Dag Datum Soort cursus
Noord-Holland      
Hoorn zaterdag 17 november 2018 Deel 1
Hoorn zaterdag 8 december 2018 Deel 1
Hoorn zaterdag 15 december 2018 Deel 2
Hoorn woensdag 9 januari 2019 Deel 1
Staat uw datum er niet bij?   Misschien is dit een optie voor u Deel 1 en/of 2
Zuid-Holland      
Rotterdam (Dordrecht) zondag 18 november 2018 Deel 1
Rotterdam (Dordrecht) zondag 25 november 2018 Deel 1
Den Haag (Zoetermeer) vrijdag 7 december 2018 Deel 1
Rotterdam (Dordrecht) zaterdag 26 januari 2019 Deel 1
Staat uw datum er niet bij?   Misschien is dit een optie voor u Deel 1 en/of 2
Utrecht      
Utrecht (Nieuwegein) vrijdag 11 januari 2019 Deel 1
Utrecht (Nieuwegein) zaterdag 19 januari 2019 Deel 2
Utrecht (Haarzuilens) vrijdag 8 februari 2019 Deel 1
Utrecht (Nieuwegein) zondag 10 februari 2019 Deel 1
Utrecht (Nieuwegein) zaterdag 16 februari 2019 Deel 2
Staat uw datum er niet bij?   Misschien is dit een optie voor u Deel 1 en/of 2
Noord Brabant      
Tilburg Vrijdag 25 januari 2019 Deel 1
Cuijk zaterdag 2 februari 2019 Deel 1
Staat uw datum er niet bij?   Misschien is dit een optie voor u Deel 1 en/of 2
Gelderland      
Apeldoorn vrijdag 18 januari 2019 Deel 1
Overijssel      
Zwolle vrijdag 1 februari 2019 Deel 1
Friesland      
Leeuwarden (Drachten) vrijdag januari 2019 Deel 1
Groningen      
Groningen (Drachten) vrijdag januari 2019 Deel 1

Tip! Staat uw datum er niet bij?

Misschien is dit een optie voor u
Van een héél hoog niveau. Door Bernard.    Schrijf een review
Beste Coen, hartelijk dank voor de cursus KVB2. Wederom van heel hoog niveau en erg duidelijk. Vandaag examen gedaan. Geslaagd met 48 punten. Hartelijk dank nog voor de lift naar het station!
Weddenschap gewonnen. Door Edwin.   Schrijf een review
Coen, afgelopen vrijdag de dagcursus KVBII bij jouw in Hoorn gevolgd. Na een weekend oefenen vanmiddag examen gedaan in Zwolle en ruimschoots geslaagd met 48 punten! Daarmee heb ik gelijk een weddenschap gewonnen dat iemand die totaal geen ervaring heeft met varen toch een KVBII kan halen. Hartelijk dank voor de duidelijke lessen en wellicht tot ziens.
Wow, binnen 3 weken in het bezit van KVB1 en KVB2. Door Peer. Schrijf een review

Dit dankzij de goede opzet van de spoedcursus én het enthousiasme en goede uitleg van meester Coen. Aansluitend heb ik gebruik gemaakt van de binnen de spoedcursus aangeboden mini online cursus en examenvragen! in Cuijk spoedcursus KVB1 gevolgd en een week later met glans geslaagd met 76 pnt. Direct door met de spoedcursus KVB2 in Hoorn (vanuit Brabant) en vandaag foutloos met 50 pnt. geslaagd voor KVB2. Komt de Man van Werkendam De Boot stuurt goed: Echt Wel!! Dank voor jullie super spoedcursus en een extra compliment voor de enthousiaste masterdocent Coen!

Leuke leraar die je wakker en scherp houdt. Door Jeanette.    Schrijf een review

Hoi Coen, bedankt voor de cursus KVB1 in Haarzuilen. Ik ben geslaagd! Helemaal top. Ik zal jullie Vaarschool zeker aanbevelen. Ik heb veel gehad aan de ezelsbruggetjes die werden aangeboden. Ook de herhaling tussendoor tijdens de cursusdag beviel me goed. Steeds even een terugblik op de vorige leerstof, dat maakt dat je het overzicht houdt. De mini-online cursus vond ik top. Veel aan gehad. De nakijkles vond ik ook heel fijn. Heldere uitleg, herkenbaar, omdat veel ook tijdens de les aan bod is geweest.
De examenvragen kwamen me grotendeels heel bekend voor (zoals voorspeld). Bij een aantal vragen was het puur gokken, maar gelukkig had ik genoeg punten om te slagen. Wat leuk was: ik mocht eerder beginnen in Den Bosch (ik was een half uur te vroeg). Dat was heel prettig. Al met al: ik ben dik tevreden. Efficiënte cursus! Leuke leraar die je wakker en scherp houdt. Top!!
Zeer te spreken over de cursus. Door Theo.    Schrijf een review

Halle Coen,
Bedankt voor de cursus deel 1 van afgelopen vrijdag in Beekbergen.
Vanmorgen heb ik examen gedaan in Zwolle en ben met 68 punten geslaagd, dus dat is voor mekaar.
Vrijdag vroeg je nog om terugkoppeling over de nakijkles welke was toegevoegd aan de online cursus en examens oefenen. Voor mij was dit een prettige aanvulling. Na de grote hoeveelheid stof tijdens de cursusdag is het handig om een dag later rustig de samenvatting een aantal keren te bekijken. Zo blijft de stof beter "hangen" en valt alles beter op z'n plaats. Samengevat ben ik zeer te spreken over de algehele cursus van vaarschool Albatros. Dit is ook mede door jouw enthousiasme en de positieve manier van doceren en toelichten.

Het was het echt waard.  Door Sharona..   Schrijf een review

Ik heb onlangs de spoedcursus vb1 gevolgd, en het was het echt waard! De stof is supergoed besproken en het bijbehorende lesmateriaal o.a. de oefenvragen op internet waren ook erg leerzaam! Ik heb het examen in 1x gehaald met 65 punten! Bedankt.

De slagingskans is groot. Door Ronald.   Schrijf een review

Gisteren glansrijk geslaagd voor het Vaarbewijs I dankzij de goede cursus van Coen! Bedankt hiervoor! De sprekende wijze waarop Coen de stof behandelt blijft je echt bij tot op het examen. Dit aangevuld met de online-cursus en oefen examens maken de slagingskans wel heel groot.
Nogmaals bedankt!

Ga zo door, top. Door Cees.  Schrijf een review

Hartelijk dank voor de genoten opleiding. Deze opleiding heeft er voor gezorgd dat ik afgelopen donderdag mijn Vaarbewijs 1 heb behaald. Top! Hartelijk dank voor alles. Het online oefenen is een groot succes na een dag cursus. Ga zo door.

Ik ben trots op mezelf. Door Alex.    Schrijf een review

Beste Vaarschool Albatros, ik wil als eerste melden dat ikvben geslaagd voor VB2 Ik ben trots op me zelf dat ik het in een keer heb gehaald. MAAR... Dit had ik niet gered zonder de spoedcursus van Vaarschool Albatros. Door de passie van Coen en de lesmethode worden de moeilijke termen, en begrippen je eigengemaakt. Ook koers en positie bepalen werden mij een heel stuk duidelijker. Ik heb nog 3x gebruik gemaakt van de "helpdesk" die je in de avond uren kunt bellen om nog wat meer duidelijkheid te krijgen over het uitzetten van koersen in combinatie met wind (drift) en Stroom. De Man Komt van Werkendam, De Boot Stuurt Goed zal ik mijn leven niet vergeten. Het bellen van de helpdesk had overigens niets te maken met de uitleg van Coen, maar meer dat de vraagstellingen van proefexamens. Daar kon Coen dan in de telefoongesprekken en toelichting op geven. Ik ben trots dat ik mijn KVB2 heb maar wel dankzij Vaarschool Albatros.

Bijna allemaal gezakt. Door Bart.   Schrijf een review

Wij zijn zaterdag's naar de cursus geweest. Die Coen praat 3 dagen cursus in 1 dag maar wat hebben we er veel aan gehad. Donderdag daarop op examen geweest bij de Vamex in Den Bosch, hier zaten we te wachten en te praten over het examen en we zagen 2 bekende gezichten van de cursus dag in Gilze, een band is dan zo gelegd en de rest van de tafel zat naar ons te luisteren hoe geweldig we het hadden gevonden in Gilze. Ik denk dat de mensen van de Vamex het ook hoorden want die werden er niet gezelliger van hoe wij de ezels bruggetjes als GRAS en poepen en peizen doe je aan lij en de werking van de schroef met de handen omhoog , zaten uit te leggen en te demonstreren. Na het examen nog even na keuvelen en wat bleek er zijn 11 mensen op examen geweest en wij vieren van Albatros waren allemaal geslaagd en 1 vreemde eend in de bijt de rest was gezakt, die lui bij de Vamex hadden hun doel weer gehaald en dat is toch meer dan 50 % laten zakken. Overigens had ik 76 punten gehaald en dat dankzij jullie uitleg en begeleiding. Bij deze bedankt Coen. Nu lekker varen op de Friese meren.

Onze cursuslocaties zijn:
Chez Dick ramen 10 1621 EL Hoorn 0229 218658
Albatros kantoor Grote Oost 30 1621BW Hoorn 0229 317 020
Van der Valk Hotel Raamweg 10 5431NH Cuijk 0485 335123
Postillion hotel Rijksstraatweg 30 3316 EH Dordrecht 078 6184444
Wapen van Haarzuylen Brink 2 3455 SE Haarzuilens 030 6771998
Veerhuis Nijemonde 4 3434 AZ Nieuwegein Zuid 030 6064448
Druiventros Bosscheweg 11 5056 PP Berkel-Enschot 013 533 9115
2B Home Dr. J.W. Paltelaan 103 2712 PT ZOETERMEER 079 3160066
Fletcher Hotel Restaurant De Wipselberg-Veluwe Wipselbergweg 30 7361 TK Beekbergen 055 5062626

Meer reacties spoedcursus (1547)