Hoe verleng ik mijn vaarbewijscursus?

Je cursus is strikt persoonlijk en blijft geldig totdat je geslaagd bent. Ben je nog niet geslaagd (of je hebt extra tijd nodig) dan verlengen wij kosteloos je cursus. De cursus is standaard ingesteld op drie maanden toegang vanaf moment van aankoop.

Let er wel op voor het verlengen hiervan dat er gedurende de laatste 6 maanden activiteiten moeten plaatsvinden in je cursus. Binnen deze 6 maanden moet je minimaal een aantal examenvragen hebben gemaakt.

Welke documenten moet ik meesturen voor de gratis verlenging?

Zodra je je hebt aangemeld voor het examen bij het CBR dan ontvang je via de mail een PDF met de vermelding: UitnodigingExamenKleinVaarbewijsexamen. Zodra je deze PDF hebt geopend zie je de (nieuwe) bevestiging reservering voor je examen.

Deze PDF van het CBR stuur je compleet, als bijlage, via de de mail door naar info@vaarschoolalbatros.nl
De eerstvolgende werkdag wordt dan je account verlengd tot aan je (nieuwe) examendatum.

Let op: Onderstaande aanvragen kunnen wij helaas niet accepteren.

Verleng je de cursus voor de tweede (of meerdere) keer?

Stuur dan tegelijkertijd met je reservering bevestiging “UitnodigingExamenkleinVaarbewijsexamen”
de PDF tezamen met de examenuitslag dat je gezakt bent. Zodra we beide stukken hebben ontvangen verlengen wij wederom de cursus tot aan je nieuwe examendatum.

Wil (of kan) je deze bevestigingen niet aan ons doormailen?

De cursus is strikt persoonlijk. Uiteraard mag je partner meekijken. Stel; jij bent de aanvrager en jij bent geslaagd maar je partner nog niet, ga dan voor de betaalde verlenging. Op deze manier kan je met een omweg jouw bestaande cursus(en) altijd nog met 6 weken verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de ondersteuning van de leraar, is dat in dit geval niet mogelijk. Dat is namelijk alleen van toepassing op degene die de cursus heeft aangeschaft. De kosten van deze verlenging bedragen 20 euro. Ja, ik verleng mijn bestaande cursus(sen) voor 20 euro

Meer over de betaalde verlenging van de cursus

Aanvragen losse examentraining of nieuwe cursus