Dagcursus marifonie | Zelfde dag examen

De dagcursus marifonie met aansluitend het examen is al jaren een topper bij Vaarschool Albatros. Na aanmelding ontvang je de online cursus. Daarmee kun je eerst op je gemak de stof doornemen. De dagcursus duurt van 9.00 tot 12.30 uur. We nemen de belangrijkste zaken nog eens door en er is ruimte voor vragen. Daarna geniet je van een heerlijke lunch, zodat je na de lunch ontspannen aan het examen begint. Het complete pakket kost al met al 221 euro. Hierbij inbegrepen zijn alle studiematerialen inclusief de online cursus, marifonie studiemap én de examenkosten.

Cursusboek marifonie

Voorbereiden doe je met onze uitgebreide onlinecursus en examentrainingen. Tijdens de dagcursus ontvang je ons het Vaarschool Albatros marifonie cursusmap. Waar alle belangrijke punten nog even worden aangestipt. Ga je liever voor een zelfstudie pakket inclusief compleet marifoonboek. klik hier

Dagcursus marifonie
Jeroen docent marifonie en marcom bij Vaarschool Albatros

Docent

Jeroen is docent bij Vaarschool Albatros. Bij alle cursussen, marifonie en marcom-B die worden gegeven is Jeroen de docent.

Lees meer over Jeroen

Beste cursisten, al onze cursussen zijn onder voorbehoud. Ook wij zijn afhankelijk van de genomen maatregelen door de overheid en de lokale autoriteiten.

Dagcursus marifonie cursusrooster

Zie ook: losse examens (minimaal 3x per week)

zaterdag 31 juliDordrecht (Zuid-Holland
augustus 2021
zondag 8 augustusNieuwegein (Utrecht)
september 2021
zaterdag 4 septemberHoorn (Noord-Holland)
woensdag 15 septemberZwolle (Overijssel)
vrijdag 24 septemberDordrecht (Zuid-Holland)

Ben je met een groep(je) van minimaal acht personen en je wilt liever dat wij het marifoon examen op locatie afnemen? Dat kan. Laat het ons dan even weten.

Zie ook: losse examens (minimaal 3x per week)

Dit heeft misschien ook je interesse?