Videocursus vaarbewijs (tip)

Deze digitale cursus is helemaal toegesneden op personen die rustig en stapje voor stapje willen toewerken naar het vaarbewijs en/of marifoon examen. Gedurende een aantal weken volg je verschillende lessen, waarbij het tempo ook voor jou zeer goed te volgen is.

Tijdens de opleiding is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. We behandelen tevens tal van praktijksituaties. De examentraining is bovendien zeer uitgebreid. Zo ben je voor je het weet helemaal klaargestoomd voor het examen.

Voor klein vaarbewijs 1 (kvb1) volg je 6 lesblokken van ongeveer één uur. Het grote voordeel van deze cursus is; de leraar komt digitaal bij u thuis. U hoeft de deur niet uit. U bepaalt zelf wanneer u een les activeert. Na deze cursus van maximaal 6 weken bent u helemaal klaar voor het examen.

Uiteraard kunt u de lessen ook in een kortere periode afronden. Het examen doet u bij een van de twintig locaties in Nederland van het CBR.

Tip. Bestel je de videocursus vaarbewijs dan ontvang je de complete online cursus vaarbewijs er gratis bij. (Met de onlinecursus heb je drie maanden onbeperkt toegang tot de stof).

Voordelen op een rij

  • Het tempo is voor iedereen goed te volgen.
  • U krijgt het privé nummer van uw leraar mee. Zodat u deze dinsdag-, woensdag en donderdag ochtend persoonlijk kan bellen.
  • Inclusief de module met examentrainingen á 19,95 euro.
  • U hoeft geen vaarbewijs boeken aan te schaffen, de cursus is compleet.
  • U volgt de cursus gewoon thuis achter de PC of op uw tablet.
  • De cursus is actueel, de nieuwste eisen van 2020 zijn erin verwerkt.
  • Elke les kunt u eenmalig activeren. Zodra u de les heeft geactiveerd blijft deze 4 uur actief.
  • Voor de videocursussen geldt, in verband met onduidelijkheid betreffende de duur van het Coronavirus; De videocursus zetten wij, indien u deze al hebt gestart, twee weken voor de definitieve examendatum kosteloos nog een keer open zodat u alle lessen nog een keer kunt bekijken. Indien dit voor u van toepassing is kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen met een kopie van uw aanmelding bij het CBR. Je account blijft geldig tot aan je examendatum.
  • De examenvragen over de gevolgde les kunt u, gedurende de loop van de cursus, onbeperkt herhalen.

Hieronder ziet u de proefles vaarbewijs deel 1

Ja, ik meld me aan voor de videocursus