Vaarbewijs Boek

Al sinds jaar en dag zijn er drie vaarbewijsboeken in de handel. Het meest verkochte en tevens het meest gebruikte vaarbewijs boek bij zelfstudie is het boek van de A.N.W.B. Er is een cursusboek van Ben Ros dat veel gebruikt wordt door mensen die cursussen vaarbewijs geven. Er is nog een boek, namelijk leidraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren.

Al ruim 28 jaar geeft onze hoofddocent Coen Cromjongh cursussen Vaarbewijs. Aan de hand van een foto of plaatje op het scherm vertelt Coen waar het over gaat, wat belangrijk is om te weten et cetera. Op deze manier is het heel prettig om de cursussen te volgen en zijn boeken te lezen.

Er bleek veel vraag te zijn naar duidelijke en goed leesbare cursusboeken waar je ook gelijk de belangrijke en minder belangrijke examenonderwerpen kunt onderscheiden. Om die reden hebben wij van Vaarschool Albatros besloten om zelf onze eigen cursusboeken uit te geven.

Het vaarbewijsboek deel 1 van Vaarschool Albatros is onmisbaar tijdens de cursus vaarbewijs en uitermate geschikt voor zelfstudie. De lessen worden afgesloten met een aantal vragen inclusief extra uitleg. Achterin het boek staan nog 3 recente vaarbewijsexamens zodat je je goed kan voorbereiden op het examen en niet voor verrassingen komt te staan.

Voor vaarbewijs deel 2 is er nu ook eindelijk een boek op de markt waarmee je op een duidelijke manier stap voor stap door de materie wordt geloodst.
Bestel het vaarbewijs boek

Vaarbewijs boek deel 1 en/of 2

Het cursusboek vaarbewijs deel 1 bestaat uit ongeveer 130 pagina’s en ruim 200 recent gestelde examenvragen. De kosten voor een los boek bedragen €24,95. Bij een bestelling vanaf 50 euro nemen wij de verzendkosten (in Nederland) voor onze rekening.

Voor vaarscholen die gebruik willen maken van het Vaarschool Albatros cursusboek hanteren we aantrekkelijke staffelkortingen. Meer info? Neem even contact op met ons kantoor.

Let op! Dit boek bevat alleen de leerstof voor vaarbewijs deel 1. Het vaarbewijsboek deel 2 is een apart boek en bestaat uit ongeveer 100 pagina’s.