Vaarbewijs Boek

Al jaar en dag zijn er drie vaarbewijs boeken in de handel. Het meest verkochte en tevens het meest gebruikte vaarbewijs boek bij zelfstudie is het boek van de A.N.W.B. Er is een cursusboek van Ben Ros wat veel gebruikt wordt door mensen die cursussen vaarbewijs geven. Er is nog een boek, namelijk leidraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren.

Al ruim 25 jaar geeft onze hoofddocent Coen Cromjongh de cursus Vaarbewijs. Aan de hand van een foto of plaatje op het scherm verteld Coen waar het over gaat, wat belangrijk is om te weten et cetera. Op deze manier is het heel prettig om de cursus te volgen en blijft het goed hangen ook.

Aangezien er veel vraag is naar een duidelijk en goed leesbaar cursusboek waar je ook gelijk de belangrijke en minder belangrijke examen onderwerpen kunt onderscheiden. Hebben wij van Vaarschool Albatros besloten om zelf een cursusboek uit te geven.

Het Vaarbewijs boek deel 1 van Vaarschool Albatros is onmisbaar tijdens de cursus vaarbewijs en uitermate geschikt voor de zelfstudie. De lessen worden afgesloten met een aantal vragen inclusief extra uitleg. Achterin het boek staan nog 10 recente vaarbewijs examens zodat je je goed kan voorbereiden op het examen en niet voor verrassingen komt te staan.
Bestel het vaarbewijs boek

Vaarbewijs boek deel 1

Het cursusboek vaarbewijs deel 1 bestaat op dit moment uit ruim 100 pagina’s maar is nog niet helemaal af. (ongeveer voor 2/3 deel)
Maar de belangrijkste onderwerpen zijn al gereed.  Vanaf 15 februari 2019 is het boek af. Je kunt het boek wel alvast bestellen, deze sturen we op per post. De aanvullende informatie ontvang je digitaal.
Uiteraard kan je het boek vanaf maart 2019 bij de gespecialiseerde watersportwinkels en uiteraard Bol.com bestellen.

Let op! Dit boek bevat alleen de leerstof voor vaarbewijs deel 1. In het najaar van 2019 komen we met het vaarbewijs boek deel 2.