Vaarbewijs Boek

Al jaar en dag zijn er drie vaarbewijs boeken in de handel. Het meest verkochte en tevens het meest gebruikte vaarbewijs boek bij zelfstudie is het boek van de A.N.W.B. Er is een cursusboek van Ben Ros wat veel gebruikt wordt door mensen die cursussen vaarbewijs geven. Er is nog een boek, namelijk leidraad voor het vaarbewijs van Richard Vooren.

Al ruim 25 jaar geeft onze hoofddocent Coen Cromjongh de cursus Vaarbewijs. Aan de hand van een foto of plaatje op het scherm verteld Coen waar het over gaat, wat belangrijk is om te weten et cetera. Op deze manier is het heel prettig om de cursus te volgen en blijft het goed hangen ook.

Aangezien er veel vraag is naar een duidelijk en goed leesbaar cursusboek waar je ook gelijk de belangrijke en minder belangrijke examen onderwerpen kunt onderscheiden. Hebben wij van Vaarschool Albatros besloten om zelf een cursusboek uit te geven.

Het Vaarbewijs boek deel 1 van Vaarschool Albatros is onmisbaar tijdens de cursus vaarbewijs en uitermate geschikt voor de zelfstudie. De lessen worden afgesloten met een aantal vragen inclusief extra uitleg. Achterin het boek staan nog 3 recente vaarbewijs examens zodat je je goed kan voorbereiden op het examen en niet voor verrassingen komt te staan.
Bestel het vaarbewijs boek

Inclusief 3 gratis Webinars

Uniek – Bestel je het vaarbewijsboek rechtstreeks via Albatros en je krijgt tot maximaal 3x toegang tot de webinars hier kan je live aan de hoofddocent van Vaarschool Albatros je eventuele vragen over de lesstof stellen. (bij voldoende belangstelling)
Webinar vaarbewijs

Vaarbewijs boek deel 1

Het cursusboek vaarbewijs deel 1 bestaat uit ruim 100 pagina’s en ruim 200 recent gestelde examenvragen. De kosten voor een los boek bedragen €24,95 inclusief verzendkosten. Ga je voor de dagcursus dan ontvang je het boek op de cursusdag en bedragen de kosten slechts 20 euro.

Voor vaarscholen die gebruik willen maken van het Vaarschool Albatros cursusboek hanteren we aantrekkelijke staffelkortingen. Meer info? Neem even contact op met ons kantoor.

Let op! Dit boek bevat alleen de leerstof voor vaarbewijs deel 1. In het voorjaar van 2021 komen we met het vaarbewijs boek deel 2.