Wie zijn wij

Vaarschool Albatros is al ruim 28 jaar actief in het verzorgen van cursussen voor vaarbewijs 1 (KVB1) en vaarbewijs 2 (KVB2) en verschillende andere cursussen op het gebied van de watersport. We beschikken over jarenlange ervaring met het geven van cursussen en het verzorgen van een helpdesk op dit gebied. Op basis van die ervaring schrijven we ook onze eigen lesboeken. We werken uitsluitend met zeer bedreven cursusleiders. Ze kennen zogezegd het klappen van de watersportzweep.

Vaarschool Albatros maakt bij haar lessen gebruik van de modernste apparatuur. Tijdens de cursussen projecteren we computeranimaties op een groot scherm, zodat je de gehele cursus als het ware beleeft. De ééndaagse spoedcursussen zijn daarom ook bijzonder goed te volgen. Saillant detail, niettemin een zuivere graadmeter: het slagingspercentage van de cursisten van onze vaarschool is zéér hoog.

Wil jij ook een cursus volgen voor vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 of marifonie? Dan ben je bij Vaarschool Albatros aan het juiste adres!