Marifoon boek – Basiscertificaat

Het marifonie basiscertificaat boek van Vaarschool Albatros. Eindelijk is er een cursusboek marifonie waar ook alle recente examenvragen in staan. Ideaal tijdens de cursus en/of bij zelfstudie. Tevens een onmisbaar naslagwerk voor aan boord.

Marifoon boek

Waarom het Albatros marifoon boek?

Er zijn toch meerdere goede cursusboeken? Het marifoon boek van Vaarschool Albatros bestaat uit drie delen. 
Eerst vertelt onze hoofddocent marifonie wat je nodig hebt aan kennis. Vervolgens staat er een recent examen in het boek. 
Als klap op de vuurpijl het examenboek. Daarin staan ALLE recente examenvragen die in de afgelopen twee jaar zijn gesteld. 
Vaarschool Albatros neemt minimaal 150 keer per jaar het examen basiscertificaat marifonie af.
Dat is ook de reden dat we over alle recente examenvragen beschikken. 
Mocht er een nieuwe examenvraag bij komen plaatsen wij deze direct in ons marifoon boek.

Cursusboek marifonie is actueel

De marifonie- en vaarbewijs boeken worden in onze eigen drukkerij geprint en ingebonden. Dat heeft als voordeel dat je altijd over het meest recente exemplaar beschikt. 
Op dit moment is het ongeveer 75 pagina’s dikke marifoonboek versie 1.4 het meest recente cursusboek.

Handboek marifonie

Het nieuwste cursusboek marifonie is tevens voorzien van het verplichte handboek marifonie. Wat je volgens artikel 4.05 van het binnenvaartpolitie reglement verplicht aan boord te hebben. (dit handboek mag je echter ook digitaal aan boord hebben).

Wat kost dit marifoon boek?

Wanneer je kiest voor de dagcursus met aansluitend het examen op dezelfde dag ontvang je een cursusmap marifonie gratis. Let op. Deze cursusmap sturen we niet op, maar ontvang je tijdens de dagcursus. Deze is speciaal bedoeld voor de cursusdag.  In de cursusmap staan niet ALLE examenvragen die ontvang je namelijk digitaal tegelijk met de bijbehorende online cursus. 

Wil je het losse boek bestellen inclusief alle examenvragen op papier dan bedragen de kosten € 24,95 inclusief verzendkosten.

Ga je voor een los examen, al dan niet met een zelfstudie pakket, bedragen de kosten voor het 75 pagina’s tellende boek €20 euro.
De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

  • Actueel
  • Alle kennis die je nodig hebt om je basiscertificaat te behalen
  • Inclusief een recente oefenexamen
  • Inclusief examenbundel (alle examenvragen van de laatste 2 jaar)
  • Onbeperkt oefenen zonder internet