Houdt je kennis actueel

Hoe zit het ook alweer met de vaarregels? Je vaart met de motorboot en je komt een supper tegen, deze situatie lost zich vanzelf op. Maar hoe zit het ook alweer in elkaar? Wie moet er wijken volgens het BPR?

Je vaart de haven uit. Wat zijn de regels?

Je wilt vertrekken met je schip. Echter je bent niet de enige schipper met dat idee. Het is vrij druk met andere schepen die langsvaren. Wat zijn de regels? Moet je wachten tot er voldoende ruimte is of mag je ook medewerking verlangen van andere schepen? Dit soort situaties en uiteraard nog vele andere komen maandelijks aan bod.

Twee suppers wie gaat er voor? Wat weet je nog van de vaarregels?

Houdt je kennis over de vaarregels actueel met onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang 6 keer per jaar een korte uitleg met een vraag over het vaarbewijs en/of marifonie. Heb je genoeg van onze maandelijkse nieuwsbrief? Met 1 klik kan je je weer afmelden voor deze service van Vaarschool Albatros.

Over Coen Cromjongh19

Hoofddocent van Vaarschool Albatros